Συρόμενα

Ανασυρόμενα

Ανασυρόμενα

Οι αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή για ασφάλεια και λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ELVIAL είχαν ως αποτέλεσμα το σχεδιασμό του ELVIAL multilock slide, ενός νέου (ανα)συρόμενου συστήματος κουφωμάτων που ενδείκνυται για σύγχρονες κατασκευές αισθητικής υπεροχής. Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ασφάλεια και η πρακτικότητα στη χρήση, η δυνατότητα δημιουργίας πολλών αρχιτεκτονικών κατασκευών διαφορετικού τύπου, τα μεγάλα ανοίγματα έως 4 μέτρα και η στιβαρότητα κατασκευής.

Επιπλέον, οι διαχρονικές ίσιες γραμμές του ELVIAL multilock slide και τα άριστα χαρακτηριστικά θερμοηχομόνωσης και στεγάνωσης κατατάσσουν το σύστημα ως μια ασφαλή συρόμενη λύση με αντοχή στο χρόνο.

EL 6800 Optimum Multilock Systems – Θερμομονωτικό
EL 6700 Slide Multilock Systems – Θερμομονωτικό
EL 6400 Slide Multilock Systems
EL 6500 Smart Slide System – Θερμομονωτικό

 

Κλασσικά Συρόμενα

 

Κλασσικά Συρόμενα

Είναι η ιδανική λύση όπου επιβάλλεται οικονομία χώρου και ευελιξία στην κατασκευή. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις κατασκευές και προσφέρει θερμοηχομόνωση, ασφάλεια, στιβαρότητα και άριστη λειτουργικότητα.

Σε συνδυασμό με σήτα και παντζούρι ή ρολό, χωνευτά στον τοίχο επάλληλα ή εξωτερικά, προσφέρουν όλες τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.

ELVIAL Slide Multilock Systems
Συρόμενα Συστήματα