Σίτες

Σίτα FreeH εταιρεία SOLID ασχολείται κυρίως με την παραγωγή αντικουνουπικών συστημάτων (σίτες) για πόρτες και παράθυρα στην Θεσσαλονίκη. Εδώ θα βρείτε όλους τους τύπους σιτών που θα καλύψουν κάθε σας αντικουνουπική ανάγκη.

Επισκευές Παλιών σιτών από 8€

Αλλάζουμε τα πανιά σε παλιές σίτες κάθετες και οριζόντιες.

Σίτες Free Europa από 235€

Η σίτα Free λειτουργεί με μηχανισμό ερπύστριας (χωρίς κάτω οδηγό)! Δεν μαζεύει νερά και χώματα και δεν είναι επικίνδυνη για να σκοντάψουμε!

Σίτες Πιέτα-Plisse από 150€ Πλισέ με Ερπιστρια από 205€

Η σίτα plisse είναι ένα επαναστατικό προϊόν για μπαλκονόπορτες, προσφέροντας εξαιρετική λειτουργία, τεράστια αντοχή και κυρίως κορυφαία ποιότητα.

Σίτες Κάθετες από 25€

Οι αυτόματες κάθετες σίτες της SOLID είναι μηχανισμοί σήτας που τυλίγονται σε ρολό, τοποθετούνται κάθετα στο κούφωμα. Με μέγιστο ύψος που φτάνει τα 2 μέτρα και 40 εκατοστά, και ελάχιστο κενό που απαιτείται ανάμεσα στο κούφωμα και το ρολό, μόλις 40 χιλιοστά, η κάθετη σίτα δίνει λύσεις σε κάθε τύπο πόρτας ή παράθυρου.

Σίτες Οριζόντιες από 65€

Οι αυτόματες οριζόντιες σίτες της SOLID είναι μηχανισμοί σήτας που τυλίγονται σε ρολό, τοποθετούνται οριζόντια στο κούφωμα. Με μέγιστο πλάτος που φτάνει τα 3 μέτρα και 20 εκατοστά, και ελάχιστο κενό που απαιτείται ανάμεσα στο κούφωμα και το ρολό, μόλις 40 χιλιοστά, η οριζόντια σίτα δίνει λύσεις σε κάθε τύπο πόρτας.

Σίτες Συρόμενα Τελάρα από 95€

Μονόφυλλη ή δίφυλλη συρόμενη σίτα, ιδανική για συρόμενα κουφώματα.

Σίτα Ανοιγόμενη Πόρτα από 125€

Οι Ανοιγόμενες Σίτες «αμερικάνικου τύπου» είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου. Έχουν αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη και είναι ιδανικές για εξώπορτες, μπαλκονόπορτες και κουζινόπορτες.

Σίτες Σταθερό Τελάρο από 25€

Η Σίτα σταθερού τελάρου προτείνονται ως πιο οικονομική λύση σε παράθυρα που δεν είναι απαραίτητο το άνοιγμα της σήτας, πχ παράθυρο wc.

Ηλεκτρικές Σίτες απο 599€

Ιδανικές για πολύ μεγάλα ανοίγματα.